dimarts, 28 de febrer del 2012

EL CALENTAMENT GLOBAL AFECTA A LES AUS


Les ja no hi poden amb el canvi climàtic , ja que elles s'adapten o sinò emigren a altres països on no hi ha tanta contaminació atmosfèrica.
Segons el clima que hi haja en en un medi o en un altre la distribució dels animals, com el de les plantes variarà, però sempre depent de la temperatura que hi tinga eixe medi.

S'ha fet un estudi del canvi climàtic, de dues dècades, que ha afectat a unes 9500 ocells i a unes 2000 papallones, de tota Europa.

Cada organisme s'adapta a la zona a la qual hi viu, amb les millors condicions per al seu metabolisme, alimentació i per a la seua reproducció, fou una anotació que hi realta el biòleg Constantí Stefanescu.
També, ens diu que si les temperatures canvien, alhora han els animals han de canviar la seua temperatura per a mantindre's constant amb el medi en el qual hi habiten, i sinò s'hi pot aconseguir rep el nom de deuda climàtica.

El canvi de les temperatures depenen de les barreres del paisatge i de les característiques de cada espècies.
La deuda climàtica s'hi nota més en les aus, ja que aquestes estan acostumats a cicles de vida més llargs i no passa en altre animals.



Noticia original

Noticies relacionades                            
Yakutia, la regió rusa més gela del món
Cambi climàtic


Videos
                       

                       

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada