dimarts, 15 de maig del 2012

Una treballadora aconsegueix la invalidesa per al·lèrgia als excrements de colomes.

A Barcelona el jutjat ha reconegut la invalidesa a una treballadora de turisme que patix al·lèrgia als excrements de colomes.
Com aquests li provoquen problemes respiratòris, dificultany aixi el seu treball, el jutjat li ha donat la raó a la treballadora. Ja que treballa per la zona de la plaça on quasi sempre esta ple de colomes i ocells, els excrements dels quals al inhalar-los afectaben a la seua al·lèrgia.
Segons la sentència, la alveolitis al·lèrgica extrínseca que pateix la dona ha estat contreta amb motiu de la seva activitat laboral en contra del que sostenia l'Institut Nacional de la Seguretat Social, que estimava que la patología derivava de malaltia comuna i no professional.
Inclus després d’estar de baixa la dona continuaba empijorant, amb tractament mèdic, amb la qual cosa no pot exercir el seu treball ja que esta en contacte amb els excrements de colomes.

Noticia original:

Noticia relacionada:
-Vacuna contra la pols




Video:

1 comentari:

  1. Aquesta noticia solament llegint el títol ma sentit la curiositat i l`intriga de llegar-la per saber ben be que li ocorria en realitat a aquesta dona per que es ben curiós. Hui en dia trobem moltes persones que tenen al•lèrgia a moltes coses estranyes, i també a altres que han estat tota la vida com per exemple als xops o a les oliveres , en aquesta època del anys es quant més cases de al•lèrgia es registren.

    ResponElimina