jueves, 10 de mayo de 2012

S'identifiquen 65 gens relacionats amb l'autisme.Tindre fills quan ja es té una edat avançada pot provocar el patiment de malalties com ara l'autisme.
Això es sap gràcies a científics nord-americans que han identificat 65 gens vinculats amb aquest trastorn.
L'aparició d'aquesta malaltia encara és un misteri, però s'ha demostrat que té un component genètic important. Els símptomes principals de l'autisme són la pèrdua de la parla, el desinterès per les relacions amb els altres i la falta de reacció davant d'estímuls.
Uns científics van estudiar unes mutacions anomenades '' de novo'',que només estan presents en els malalts i no en els pares. Aquests errors genètics són la clau de diverses malalties.
Dels 65 gens que tenen relació amb l'autisme, quatre d'ells semblen mantenir un vincle molt fort amb la malaltia (SCN2A,CHD8 KATNAL 2 i GRIN2B). A més, aquests estudis han permès demostrar que aquesta malaltia és més freqüent en les persones amb pares de major edat.Noticia original.

Noticies relacionades:
-http://www.informador.com.mx/tecnologia/2012/368740/6/madres-obesas-o-diabeticas-tienen-mas-probabilidades-de-tener-ninos-autistas.htm
-http://autismodiario.org/2012/05/08/un-fallo-en-la-sintesis-de-la-carnitina-podria-ser-un-factor-de-riesgo-en-el-autismo/

Video:No hay comentarios:

Publicar un comentario