jueves, 10 de mayo de 2012

Una nou Sol, amb 6 nous planetes

S’ha observat un altre sistema planetari nou, quasi tan poblat com el nostre sistema solar. Aquest nou sistema planetari està format per una gran estrela pareguda al sol, i per sis planetes.

 L’equip de científics de la NASA, ha fet el descobriment gràcies al telescopi Kepler. En el seu honor, la nova estrela (o el nou sol) ha sigut anomenat Kepler-11. Aquest sistema planetari es troba a 2000 mil anys llum de la Terra. Els planetes del nou sistema presenten unes òrbites relativament xicotetes ja que duren a donar-li una volta al Sol entre 10 i 43 dies. Tots excepte un, el què està més allunyat de l’estrela. Molts científics pensen que aquests planetes estan envoltats per una enorme massa de gas.

Aquest nou sistema té moltes coses en comú amb el nostre. Cada vegada els científics descobreixen nous planetes similars al nostre, i per això molts ens preguntem; serà possible habitar-los alguna vegada?


El sistema planetari Kepler-11 es impressionant. Tots els planetes estan molt prop de la seva estrela, a més hi ha un nombre de planetes elevat. Ningú pensava què poguera existir un sistema planetari com aquest. De fet, el últim i millor sistema que ha existit fins al momento ha sigut El sistema Solar, el nostre.


Notícia Original:


Notícies Relacionades:

Un planeta emitint llum:


Comprovat, el Sol, influeix en el càncer de pell:Vídeo:


No hay comentarios:

Publicar un comentario