dimarts, 15 de maig del 2012

Els dispositius anticonceptius causen més trombes que les pastilles.

Es coneix que la píndola anticonceptiva en un consum excesiu augmenta el risc de sofrir problemes vasculars, com l’aparició de trombes. Desprès d’analitzar altres dispositius anticonceptius s’ha descobert que produixen més trombes.
Segons les estadistiques d’un seguiment a un grup de dones, les que no utilitzaben ningun tipus de mètode anticonceptiu tenien de mitjana un parell de successos cardiovasculars per cada 10.000 anys acumulats, les que ulilitzaben levonorgestrel una mitjana de 6,2 successos, amb l’anell vaginal una de 7,8 i amb pegats anticonceptius una de 9,7 successos.
Amb els resultats obtinguts la Universitat de Copenhaguen recomana que les dones haurien de canviar a la píndola. Ja que aquesta te un risc menys elevat de sofrir problemes vasculars.

Noticia original:

Noticia relacionada:
-La pindola del dia después.



Video:

1 comentari:

  1. Aquest és un tema molt actual. Les dones, sobretot les dones joves, tenen molt de vici de recorre a aquest tipus de medicaments, com és la pindola del dia después. I açò no esta bé. Aquesta píndola deuríen d'utilitzar-la sols com a "comodi", per si fallara alguna altra cosa.
    No estic en contra de que s'utilitzen aquestes píndoles, però si estic en contra si s'utilitzen de manera habitual.

    ResponElimina