dijous, 7 de gener del 2021

EL consum de drogues en els més joves

L’edat d’inici entre els adolescents a consumir les principals drogues (alcohol, cànnabis, tabac y cocaïna) s’ha retrassat respecte a 2014, però a pesar de retardar-se l’edat s’ha augmentat el consum, és a dir, ara tarden més en consumir drogues però una vegada les consumeixen, en consumeixen més que abans.

 
 

Aquest fet de consumir més droga, afecta perillosament al cervell, ja que fins els 25 anys el cervell està desenvolupant-se y aquest fet pot interferir seriosament en aquest procés de desenvolupament i pot afectar a la presa de decisions.

Mentre més prompte els joves comencen a consumir drogues, tindran més possibilitats de continuar consumint en el futur. L'abús de drogues en la joventut pot contribuir al desenvolupament de problemes com a malalties cardíaques, pressió arterial alta i trastorns del somni.

Els principals factors que desencadenen als joves a l’abús de les drogues són l’entorn familiar, la pressió de grup, trastorns de conducta, mala relació entre el jove i els pares, la poca tolerància al fracàs o la frustració.

notícia1

notícia 2

notícia 3


 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada