dijous, 7 de gener del 2021

Aconsegueixen revertir els signes de l'envelliment a través d'una teràpia utilitzada per astronautes i bussejadors

Científicos afirman haber conseguido revertir el proceso de envejecimiento

Aquest estudi va descobrir un tractament especial amb oxígen que es van convertir dos signes essencials en l’envelliment biològic.

Després de la teràpia, els participants van tenir un augment significatiu en la longitud de les seves telòmers, un compost en els cromosomes que estabilitza el nostre ADN a mesura que les cèl·lules es divideixen.
Segons els experts la teràpia és molt cara i requereix molt de temps, es necessita més investigacions per a veure l’efectivitat de la prova.Aquesta terapia inunda el cos d'oxigen, paregut al que experimenten els astronautes o bussejadors.

Van tractar a trenta adults sans majors de 65 anys amb un tipus de teràpia d'oxigen hiperbàric. Cinc dies a la setmana durant tres mesos, els participants passaven 90 minuts dins d'una càmera de compressió, respirant oxigen a el 100% amb una màscara, amb descansos de cinc minuts a intervals regulars per respirar aire normal. 

Gràcies a aquest estudi va descobrir que el bessó que va anar a l'espai va tornar amb telòmers més llargs, mentre que el bessó que es va quedar a la Terra va experimentar un escurçament normal dels telòmers amb el temps.

NOTÍCIA ORIGINAL:

NOTÍCIA RELACIONADA 1:

NOTÑICIA RELACIONADA 2:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada