dijous, 7 de gener del 2021

Centenars d'investigadors revelen com l'espai farà malbé les cèl·lules dels astronautes de el futur.

 

Moltes persones que viuen a la nostra humanitat desitgen viatjar a Mart o la Lluna per descobrir que hi ha al món exterior, però realment aquestes exploracions ens aporten coses positives o negatives?


Després de dècades d’investigació, els científics han observat que hi han efectes secundaris després d’una expedició cap a L’univers.Per exemple s’ha trobat que, en condicions de microgravetat, el cor es fa més esfèric, la sang s’acumula al cap o també canvia la forma dels glòbuls oculars, causant fins i tot problemes de visió. A més atrofia la musculatura i els ossos perden calci.

Aquests estudis s’han estudiat a la plataforma “Gene Lab” en la NASA, on recullen informació precedent de les disciplines que registren els canvis ocorreguts en teixits i cèl·lules en resposta a la microgravetat o la radiació de l'espai.Tots aquests resultats mostren que la microgravetat té un efecte molt important al cor.

Per això els experts sugereixen que podria ser necessari realitzar intervencions mèdiques en viatges espacials.Ademés aquesta informació pot ser interesant per accelerar el desenvolupament de teràpies destinades a millorar la funció cardíaca en la Terra.

NOTÍCIA ORIGINAL:

NOTÍCIA RELACIONADA 1:

NOTÍCIA RELACIONADA 2:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada