dijous, 9 d’abril del 2015

La salut cardiovascular comença a la infància


Les malalties cardiovasculars   són la primera causa de mort a nivell mundial, no obstant això, podem evitar els principals factors de risc que ens porten a patir aquest tipus de malalties com ara tabac, alcohol, inactivitat física...
Un estudi de la revista Circulation:” Cardiovascular and Outcomes” demostra que la salut cardiovascular ha de començar a cuidar-se des de la infància per tindre millor efectes en el futur. Donald M.Lloyd-Jones, autor de l’estudi, parla de que caldria educar als xiquets des de ben xicotets. A la investigació es van analitzar 8961 xiquets  estatunidencs de dos a  onze anys, centrant-se als indicadors de salut cardiovascular més importants ( colesterol, dieta, IMC, y tensió arterial).


 El resultat de l’estudi va ser que ningun xiquet tenia aquests quatre paràmetres aprovats, sempre fallava almenys un.  Els resultats van donar a concloure que la dieta es un factor que als xiques encara no es porta correctament, ja que el 90% dels xiquets prenia més sodi del que es recomana per l’Associació Americana del Cor.
 El president de la Fundació Espanyola del Cor afirma que la dieta dels xiquets influeix de forma directa amb la obesitat i aquesta també sobre la hipertensió i el colesterol d’aquest quan siga adult. Cada dia els xiquets mengen pitjor i la dieta és el factor que més els ajudarà en un futur amb la seua salut cardiovascular així, la dieta deuria de ser un factor molt important a l’hora d’educar als xiquets.A més altre estudi deia que els xiquets amb pitjor estat socioeconòmic, tindrien més dificultats per mantindre una corracta dieta i uns bons hàbits als quals incloure l'esport.

Vídeo relacionat:



Notícia original

Notícies relacionades

Una substància natural protegeix el cor infartat abans de restaurar la circulació

La salut cardiovascular comença per la boca


1 comentari:

  1. Aquesta notícia em sembla molt interessant, ja que gràcies a ella ens podem adonar que la nostra alimentació pot afectar al cos, una mala alimentació afavoreix la formació de malalties cardiovasculars, per tant hem de tenir més consciència de la nostra manera d'alimentar-nos, per poder evitar que cada vegada més aviat aquestes malalties comencen a augmentar.

    ResponElimina