dilluns, 27 d’abril del 2015

Dieta del grup sanguini


Va ser creada pel metge americà Peter D’Adamo, que defensa l'existència d'unaalimentació per a cada tipus de sang (A, B, AB i O), sense considerar el factor Rh negatiu o positiu. Segons això, cada grup està més predisposat a certes malalties més que els altres, podent compensar-se aquestes tendències ambl'alimentació i tractaments antiestrés adequats a cada grup sanguini


.La dieta mostra els aliments que redueixen o augmenten el pes, d'acord amb cada tipus sanguini.
Per exemple, el sistema digestiu de les persones del grup O està adaptat per a tindre una dieta rica en proteines i verdures, i els individus del gruo  A necesita una dieta forta en llegums, fruites, verdures i cereals. Encara que no es una dieta equilibrada són els elements necesaris per al nostre organisme, i amb l'ajuda d'un metge especialitat deuria de crear-se una diata mitjançant aquesta informació.

Hi ha persones que poden arribar a obsessionar-se respecte a que si un aliment és del seu grup o no i no voler menjar absolutament gens si no és del seu grup per porder desenvolupar immediatament les malalties de les quals avisa el creador de la dieta. La dieta equilibrada requereix una ingesta de tots els principis immediats en la seva adequada proporció, en funció de l'activitat física desenvolupada i del balanç energètic de cada individu.

La dieta ha d'estar composta de forma equilibrada per proteïnes, hidrats de carboni, lípids, vitamines, minerals i altres elements perquè no s'ocasionin trastorns derivats per manques ni excessos.La prohibició d'aliments fa que la dieta estigui associada amb sensacions de gana i sofriment, i indueix a la pèrdua de massa lliure de greix, en comptes de massa grassa.

Noticia original. 

Noticies relacionades:

Dieta segons el grup sanguini. 

Dietes, aliments beneficiosos segons el grup sanguini. 

Video:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada