divendres, 24 d’abril del 2015



Humans o Robots? 
En aquests dies el món té díficil trobar gent capaç d'estar disposades a entrar en una guerra.
No és difícil imaginar que bona part dels problemes que fan que algunes guerres es perden per falta de suport social, es pugen resoldre substituint als soldats de carn i ossos per robots amb capacitat  suficient per disparar contra el enermic. Els robots militars o els robots assassins, no existeixen encara com a oferta militar, però la tecnologia que els fa possible està ja disponible per a qualsevol que estiga dispost a  assumir el seu cost. Les Nacions Unides volen convocar una conferència en la qual científics, experts i militarspugen debatir el dret o no d'aquests tipus de soldats.

 Els avions de X-47 de EE UU, ja són capaços de piltor per ells mateix sense la necessitat de ningun pilot. Que ens fa pensar que aquests robots no podran combatir sense alma ninguna? Desencadenara això en més guerres? Estem volent desembocar una altra guerra?
Resultado de imagen de guerra de robots

La iniciativa de l'ONU de posar en qüestió els Sistemes d'Armes autònomes Letals. Hem d'apostar per procrear més éssers inhumans amb ganes de guerra?


Noticia
Altres








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada