dissabte, 25 d’abril del 2015


Imaginació al poder


Pablo Herrero va anar a visitar l'il·lustre primatòleg japonès Matsuzawa de  la  Universitat de Kyoto és un expert en cultura animal perquè porta estudiant als cinc grans simis durant molts anys, tant als laboratis com fora d'ells.
 Resultado de imagen de simis

Els japonesos tenen una tradició zen budista la qual practiquen i creuen que tots es reencarnaran en animals. Per tant, creuen que els animals formen part d'ells. Durant la seua inaguració Matsuzawa es va comportar com a un mono, literalment. Els va representar sense vergonya ninguna davant de tot el món, cosa que va deixar al món impactat.
En una de les seues illes aprovisionen, y alimenten als simis per tal d'observar-los. Es van poder adonar de les costums que anaven transmeten-se entre ells,el que els simis feien per millorar.


La imaginació ens va fer primats primer i humans després, Pablo ", va dir Matsuzawa. La imaginació es la que ens permiteix inventar, crear i desenvolupar moltes coses.  Matsuzawa també deia que la cultura en la que vivim es la que ens fa modificar la expressió dels nostres sentiments.


Noticia


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada