dimarts, 12 d’abril del 2011

Orientació sexual

L'orientació sexual ha sigut un tema que durant molt de temps ha tingut una discussió continua amb diverses opinions. Un estudi realitzat per uns científics a uns ratolins han demostrat que l'orientació sexual es responsable d'un neurotransmissor el qual també es responsable de la depressió, la serotonina.
Aquest estudi ha demostrat que els ratolins que no tenen la serotonina deixen de sentir atracció per les femelles i senten atracció física igualitàriament amb els homes que amb les dones. L'homosexualitat es comú en la naturalesa sobretot en els animals, tant en els bous com en els macacos. El que també esta demostrat es que aquelles persones que son bessons tenen un 50% de ser iguals amb la seua orientació sexual, però els que son gemelos tenen menys percentatge de semblarçe amb els seus gustos sexuals.
En conclusió, el que els estudi s demostrat es que l'homosexualitat es una cosa totalment habitual en la societat sobretot en ela animals però nosaltres ho vegem com una cosa estranya veure dos homens junts al igual que dos dones com a parella. Però cada vegada més la nostra societat veu açò com una cosa normal.


Noticies relacionades:

1 comentari:

  1. Podem veure un video que parla sobre la homosexualitat en els animals:
    http://www.youtube.com/watch?v=WRMXb4PkEsc

    ResponElimina