dissabte, 2 d’abril del 2011

L'Hospital Universitari de la Ribera realitza el primer implant mundial de la audiopròtesis invisible més avançada del mercat

El Servei d'Otorinolaringologia de l'Hospital Universitari de la Ribera (Alzira), ha estat el primer centre hospitalari a implantar i activar la audiopròtesi invisible més avançada del món, Carina G4, una generació d'implants amb un 25% més de potència i més petits.

La jove pacient, que ha sigut operada per millorar la seua audició amb la audiopròtesis Carina, pateix hipoacúsia neurosensorial en les dos orelles. "Ha recuperat la seua independència i la seua capacitat per desenvolupar amb normalitat les seues activitats quotidianes", ha dit el Dr Javier Gisbert (el cap del Servei d'Otorinolaringologia). També ha afegit que aquesta tecnologia suposa un avanç grandíssim en la qualitat de vida de les persones amb pèrdua tant conductiva o neurosensorial.

En l'operació, el cirurgià fa una incisió i un allotjament darrere del pavelló auricular. A més deixa totalment lliure el conducte extern de l'oïda (així es generen menys distorsions). Una vegada implantat, els sons es recullen a través del micròfon i s'amplifiquen segons necessite el pacient. Aquests sons es converteixen en un senyal elèctric que s'envia i estimula els ossets de l'oïda i permet al pacient poder escoltar correctament. Finalment el cirurgià tanca la incisió i el pacient ha d'esperar vuit setmanes a que s'activi el sistema (sistema que al seu torn té una vida de 15 anys).

Notícia original

Altres notícies relacionades:

Video:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada