dilluns, 11 d’abril del 2011

Debat sobre la mort digna

Una de les mesures més polèmiques actualment en la societat espanyola es la mort digna. Deurien de deixar morir a aquelles persones que estan postrades en un llit sense poder fer res i veu la vida passar sense estar presents en els successos importants de la seua família?
Aquesta mesura de la mort digna ha sigut proposada en dues Comunitats autònomes com Andalusia i Aragó. El que diuen aquestes lleis es que les persones que estan en una situació difícil com es el estar en una camilla segut i vivint amb l'ajuda d'un respirador, poden decidir per ells mateixos o els seus familiars més pròxims el que volen fer amb la seua vida. Hi ha diferents punts de vista sobre aquesta mesura entre els partits polítics, com es el cas del PP que veu aquesta mesura com un tipus d'amagatall per a l'eutanàsia.

En conclusió, el que deuria de fer la gent sobretot els polítocs tant de les comunitats com d'Espanya seria aprovar aquesta mesura ja que els desconeguts no deuen d'elegir sobre el futur d'aquells que es troben en aquest tipus de situació.




Noticies relacionades:




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada