dimarts, 12 d’abril del 2011

CAFÈ:SALUDABLE FINS A QUATRE TACES AL DIA


A pesar de que estiga format principalment per cafeïna i aquesta actua sobre el sistema nerviós,es pot beure cafè moderadament sense afectar a la tensió arterial. Però el seu abús augmenta el risc de sofrir artritis reumatoide.
El cafè esta considerat com la tercera beguda més consumida després de l’aigua i el té,a més per a molts es la font d’energia per a tot el dia. Durant molts anys ha suposat un mal hàbit i s’ha comparat amb el alcohol i el tabac. Però tot açò perd importància si es consumeix moderadament (3 o 4 diàries).
Per a una doctora especialista que recolza la idea de que el cafè es saludable ha comentat que les vitamines,els minerals i els antioxidants del cafè poden exercir un factor protector front a un gran nombre de malalties en les que esta implicat l’estrès oxidatiu de les cèl•lules,així com un poder preventiu front a patologies degeneratives com el parkinson i el alzheimer.
Un estudi publicat aquest març afirma que beure més d’una tassa de cafè al dia s’associa a un 25% menys de risc d’ictus en comparació amb qui consumeixen menys. L’estudi realitzat entre 34.670 dones d’ entre 49 i 83 anys posa en manifest que després de tindre amb compte altres factors de risc, la presa de cafè esta relacionada amb una menor probabilitat de sofrir ictus total,infart cerebral o hemorràgia subaracnoidea. Algunes dones han evitat el consum de cafè perquè pensaven que no era saludable.



Pàgines relacionades:


Video:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada