dijous, 21 d’abril del 2011

Voràgine de terror

Els anomenats tornados, aquelles columnes de vent i fum que giren a velocitats vertiginoses i que tots hem vist en la tele i no ens agradaria conéixer-los en persona, s´han mostrat en forma de foc a la zona de Múzquiz a Mèxic els qual han arrassat els boscos.


Els canvis de vent han propiciat la situació on es prevé que desplacen el foc més de mig quilòmetre. A més hi ha un total descontrol del foc i les brigades no hi poden actuar correctament per por a què el foc els puga atrapar.



La principal prioritat és la de mantindre saludables a les brigades que intenten controlar el foc i millorar i recuperar les zones que s´han carbonitzat com per exemple les granges.

La idea és que les brigades no deixen que el foc viatge a zones on el verd és abundant i ho fagen cap a zones on la seua extinció siga més eficaç.

Respecte als danys produits, es calcula una gran quantitat d´hectàrees i s´ha trobat mort un ós i altre perdut encara que encara no s´han estudiat tots els danys, per això, s´enviaran una determinada quantitat de diners.



Almenys, a València els tornados no solen arribar al terra ferma.


Notícia original


Altres notícies

- El pas de 200 tornados
- Víctimes de tornados



Vídeos













Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada