diumenge, 10 d’abril del 2011

Més ràpid

El Centre Mèdic Teknon de Barcelona ha realitzat, amb èxit, per primera vegada a Espanya reduccions d'estómac per via endoscòpica sense necessitat practicar cap cicatriu, la qual cosa millora el postoperatori dels pacients.

El tractament s'anomena cirurgia primària endoluminal de l'obesitat el que fa és per via oral arribar a l'estòmac i fer-li plecs, així es reduïx la capacitat, és a dir, la grandària.
L'operació a càrrec de la Unitat d'Endoscòpia Digestiva de Teknon per Jorge Espinós i Jesús Turró, s'emmarca en les últimes tendències a
l'àmbit de la cirurgia per a aprofitar l'orificis naturals del cos com a via d'entrada de l'instrumental quirúrgic.

L'operació al tractar-se d'un tractament no invasiu, reduïx el dolor post cirurgia, evitan possibles infeccions al no haver ferida i els pacients reben l'alta mèdica a les 12 hores de la seua operació sense presentar cap complicació.
Este tipus de cirurgia beneficia el pacient amb sobrepes o obesitat i per això se'ls recomana, ja que no hagen obtingut beneficis en dietes, o altres camins. En molts països d'Europa i a part, als Estats Units s'ha aconseguit reduir un 32% del greix acumulat en el primer mig any.



Notícia original

Cirurgia endoluminal amb animació del procès

Notícies relacionades:

Després de 12 anys pot tenir problemes

Bypass gàstric també en famosos

Videos:




1 comentari:

  1. Aquesta notícia que Carmen ha publicat, m'ha cridat l'atenció i per tant vaig a comentar-la.

    L'altre dia veient les notícies mentre acabavem la meua família i jo de menjar, va sortir el titular d'aquesta mateixa. Una dona que s'havia operat d'una reducció d'estómac amb una nova tècnica que li milloraria el seu postoperatori, ja que aquesta mateixa es feia des dels orificis naturals (l'exemple era a través del melic).

    Em va semblar molt interessant la tècnica, ja que molts problemes que molts pacients que s'han sotmès a aquest tipus d'operacions, són causats per infeccions en les ferides d'obertura per poder fer la maniobra quirúrgica, fins i tot a molts han arribar a costar-los la vida.

    Per això, aquesta nova tècnica ens salvaria d'entrar a la llista negra de molts d'aquests.

    Aquí us deixe un link d'una pàgina interessant on podem trobar diferents complicacions postoperatòries que amb aquest tipus d'operacions ens estalviariem:
    http://sisbib.unmsm.edu.pe/bibvirtual/libros/medicina/cirugia/tomo_i/Cap_26_Complicaciones%20Postoperatorias.htm

    ResponElimina