dijous, 14 d’abril del 2011

Fem: Destí incert a Veneçuela?

A Veneçuela només un de 150 farciments sanitaris per a atendre la necessitat disposició final dels rebutjos sòlids complix amb les disposicions ambientals i sanitàries.
Les conseqüències del fem que es genera a Veneçuela les percebem directament o indirectament sobre la nostra salut, amb un marcat deteriorament del paisatge urbà.
Un expert en temes relacionats amb la disposició final del fem reconeix als farciments sanitaris com una de les alternatives més recomanable en aquest sentit.
La situació es complica en l'actualitat molts hòmens i dones deambulen furgant els residus, les aigües superficials i subterrànies que es contaminen, el deteriorament del paisatge, la degradació del sòl i la contaminació de l'aire per males olors i cremes aïllades i al mateix temps que els encarregats del maneig de tals instal•lacions, no compten amb l'equipament bàsic necessari la qual cosa pot atemptar directament contra la seua salut.
És comú observar tones de desperdicis de qualsevol tipus acumulant-se per carrers i avingudes,particularment en àrees de comerç. D'allí que el 60% dels rebutjos sòlids urbans siguen embolcalls caixes...


Altres notícies relacionades:

Vídeos relacionats amb les notícies:











1 comentari:

  1. Aquesta és una notícia molt interessant i que ens explica què està ocorreguent a altres llocs del món on no saben com tractar els residus i el fem que s'obtenen de les activitats quotidianes dels èssers vius.
    Amb aquest post, ens n'adonem de la importància de saber tractar amb els fems, ja que si no ho fem podem tindre greus problemes, tant sanitaris com socials, ja que en aquest cas, els habitants d'aquesta regió no poden sostindre la situació pels olors i l'aparició d'insectes i aus que acudeixen a les restes de menjar del verteder.

    ResponElimina