dimarts, 12 d’abril del 2011

El maquillatge de mala calitat danya els ulls i la pell


Més allà de les irritacions , hi ha perill d’infeccions com conjuntivitis i blefaritis,que poden convertir-se en cròniques.
Les condicions externes,tenen un paper important en el manteniment del correcte estat de la pell.
Si aquestes són adequades la pell serà saludable però sinó s’envellirà prematurament. Per a estar segures d’una pell saludable s’ha de tenir en compte el tipus de pell.
Depenent del tipus de pell es necessita un tipus de maquillatge. A més segons experts també s’ha de tindre en compte les possibles al•lèrgies reaccionades per contacte,per al cutis i els ulls.
Pot provocar diferents tipus de danys oculars.
A més de les irritacions que poden convertir-se en cròniques. Els responsables d’ açò son els productes per a remarcar els ulls,aquests poden produir inflamacions i irritacions si no hi ha una cura d’ells al aplicar-los. Tots aquests productes a més deuen respectar el pH de l’ull i evitar que el producte es puga contaminar.
També hi ha que assegurar-se de l’estat del envàs del producte i de que estiga ben tancat,aïllat de contaminants. Per tot açò els professionals aconsellen escollir els cosmètics els quals tenen els components escrits a les etiquetes.
Respecte als maquillatges,no sols son bases sinó qualsevol producte per a millorar l’aspecte. Encara que aquests són hipoalergènics poden causar irritacions,sinó es el producte adequat. Després es millor utilitzar un producte especial per a llevar el cosmètic.


Pàgines relacionades:

Video:

1 comentari:

  1. En els temps de crisi que corren moltes vegades recurrim als productes més barats. Però com demostra aquest post, no sempre és el més recomanable. En els cosmètics que ens apliquem directament sobre la nostra pell, i més concretament als ulls, no cal escatimar.
    Ja que els maquillatges de baix cost no ens asseguren que hagen passat les mesures de seguretat.
    Per últim, recodar que és molt important desmaquillar-se abans de dormir per evitar problemes cutanis.

    ResponElimina