divendres, 18 d’octubre del 2013

Resolen el misteri de l'home de les neus

Científics de la Universitat d’Òxford, Regne Unit, diuen haver resolt el misteri de l’abominable home de les neus, conegut també amb el nom de Ieti.

Després d’haver sotmès a proves d’ADN mostres de pèl que s’han trobat al Himàlaia recentment, els científics  han determinat que existeix una equivalència genètica amb un antic ós polar de Noruega.
Els investigadors creuen que es tracta d’una subespècie d’ós bru que viu a les altures del Himàlaia i que s’ha confós amb la mítica bèstia.

L’autor del informe, el professor Brian Skyles, afirma que:
"Aquest ós, que ningú ha vist amb vida, podria estar encara allí. Seria una espècie d'híbrid i, si el seu comportament és diferent al dels óssos normals, com diuen els relats, crec que això bé podria ser la font del misteri i de la llegenda."


Notícia original

Notícies relacionades:
-Campió mundial dels pesos pesats persegueix al Ieti
-Resolen el misteri del dit del Ieti.

Vídeo


1 comentari:

  1. Hem pareix una notícia molt interesant ja que l'incògnita de l'existència d'aques monstre a les serralades més importants del món ,sempre ha estat present al cap de tots els humans , de preguntar-se si realment existeix .
    crec que és un avanç important el poder saber que és exactament aquest monstre i que encara pot arribar a viure.
    En conclusio una notícia per al meu gust molt interesant ja que de segur que tots estem interesats en aquesta història tant vella .

    ResponElimina