dimecres, 30 d’octubre del 2013

Megalodón, el tauró més gran i major depredador marí.

El Otodus (Megaselachus) megalodón, anomenat normalment megalodón, és una espècie extingida de tauró que va viure aproximadament entre 28 a 1,5 milions d’anys. És considerat el tauró més gran i major depredador marí, les seues presses eren balenes, dofins, foques i peixos. Aquests animals tenien una llargària d’uns 20 metres i podien arribar a pesar 100 tones.
Els científics del Institut Espanyol de Oceanografia (IOE), trobaren en forma de fòssils, aquesta espècie extinta a les aigües canàries, a més de mil metres de profunditat. Les restes fòssils d’aquest gran animal van ser trobades al peu de la muntanya submarina coneguda com “Banco de Concepción”. Un de les restes trobades van ser les dents que perteneixien a diversos exemplars joves, d’uns cinc o sis metres. També, es trobaren junt als restes de megalodón, fòssils d’altres animals marins, però tots ells hui en dia extingits.
Tant el paisatge com el clima de les illes Canaries ha canviat, i també els animals marins que vivien, uns s’hi han extingit, o d’altres en queden molts pocs, hem de cuidar la nostra natura, i les nostres aigües.
Noticia original
Noticies relacionades:
-Més informació sobre el megalodón
Video:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada