dimecres, 30 d’octubre del 2013


Les galetes Oreo son tan adictives com la cocaína 


 Investigadors de neurociència del comportament del Connecticut Collage, als Estats Units, han demostrat que les famoses galletes Oreo són tan addictives com la cocaïna, almenys per a les rates de laboratori .
 I curiosament, com els humans, estos rosegadors solen obrir la galleta i menjar-se en primer lloc la crema que conté en el centre. En un estudi dissenyat per a fer llum sobre el potència addictiva dels aliments  rics en greix i en sucres, (Joseph Schroeder i els seus estudiants) van descobrir que l'associació entre la sensació de plaer i el consum de cocaïna o morfina que establixen les rates és idèntica a la que s'establix en el centre cerebral del plaer quan es consumixen galetes Oreo. El que és més, el nombre de neurones que activaven les galetes era superior al que s'encenia amb el consum de cocaïna. Açò confirma la idea que els menjars amb abundants greixos i sucres ens estimulen de la mateixa manera que una droga i generen una forta addicció, la qual cosa "explica per què algunes persones no poden resistir-se a estos aliments a pesar de saber que són roïns per a ells". L'estudi es presentarà el pròxim mes en la conferència anual de la Societat Americana de Neurociencia  que se celebra a Califòrnia.."

Per això recomanen els experts una dieta variada i rica en tot tipus d'aliments. Fer esport i no tindre una vida sedentaria.Gran avantatge la dieta mediterrania, rica en sabors, colors i textures. I que ens ajuden a tindre una vida sana. Encara que un kebap o hamburguesa del mc donals mai sta de mes.




Noticies relacionades:

-Top: los 7 alimentos más dañinos para tu salud y tu corazón

-La verdad de mc donals

Videos:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada