dilluns, 28 d’octubre del 2013

NIVELL DEL MAR EN AUGMENT MOLT CONSIDERABLEMENT!!

Un informe presentat recentment  pel  Grup Intergobernamental d'Experts sobre el Canvi Climàtic (IPCC)  adverteix de que la influència humana cada vegada s'hi mostra amb més força en el sistema climàtic, cosa que no és bona, ja que s'hi està provocant que la superfície de la Terra augmente de temperatura, sobretot aquestes tres últimes dècades.
Tot açò ens porta a una situació prou extrema, ja que s'estima que a finals del segle actual, el nivell del mar puga augmentar entre 26 i 82 cm, i la temperatura es trobe entre 0,3 i 4,8 ºC superior a l'actual. A més s'espera que les oles de calor siguen cada vegada de més duració  o les precipitacions siguen poc abundants en llocs secs.
I encara que parega un poc irreal aquesta situació, s'hi estan veient mostres que ens portaran a aquest resultat com l'augment dels gasos causants de l'efecte hivernacle o la cantitat de neu i gel que s'ha transformat en aigua en molt poc de temps.

Tot aquest fenomen també es relaciona amb el fet de que els oceans son els principals receptors d'alguns dels gasos participants de l'efecte hivernacle com el CO2  o l'energia calorífica.

Esperem que aquests informes consciencien a la població de que la contaminació en general és preocupant i realitzem certes mesures per tal d'evitar aquesta situació en un futur.

Noticia original


Noticies relacionades
-Informe del canvi climàtic 2013



1 comentari:

  1. Un informe bastant preocupant per al nostre futur i que ens hem de adonar el més prompte possible per tal d'evitar aquest fet.Si la noticia és compleix en el futur per a mi la situació per a la societat seria molt terrorífica,és a dir,sense quasi plutja en els llocs secs i amb les onades de calor més duraderes,aço provoca que l'augment del mar puje la qual cosa és un gran inconvenient.La meua opinió sobre aquest fet seria que la societat de avui en dia contaminara menys però si no ens adonem al final ho pagarém amb aquest terrorífic fet.

    ResponElimina