dimarts, 8 d’octubre del 2013

крокодил

Una nova droga comença a arrasar en Rússia, EEUU y alguns punts d’Europa anomenada krokodil. Aquesta droga és molt perillosa per el seu poder destructiu.

El krokodil (nom original desomorfina) és una droga més barata i molt més forta que l’heroïna i deu voltes més forta que la morfina, aquesta s’obté també a partir del opi, però amb la crisis econòmica que colpeja tot el món, i les guerres en els països productors d’heroïna, aquestos no ha donat molta productivitat (per què s’han destruït molts camps de adormideres ), llavors aquesta esta feta amb analgèsics tallats(dissolts), gasolina, sulfur ,fòsfor roig i iode dissolts amb codeïna i clorur de tionil, aquest dos últims els ingredients primaris, que mitjançant una reducció catalítica s’obté el producte pur després de fer-los passar per un últim procés de desmetilació.

Els efectes d’aquesta poderosa i perillosa droga son realment aterradors, per què com bé diu el seu nom “cocodril” et deixa la pell escamada, a més de que produeix gangrena i gravíssims danys de flebitis, aquesta droga és tant destructiva que els drogadictes que consumeixen sovint moren al any.(No adjunte cap imatge dels símptomes per a la gent sensible)

video relacionat :



noticia original 
noticia relacionada
noticia relacionada


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada