diumenge, 27 d’octubre del 2013

La crisi pot provocar un augment de malalties cardiovasculars

La SEC a advertit que la situació de crisi econòmica al nostre país hem de considerar - la ja un factor de risc important per a les malalties cardiovasculars.

Per això és importantíssim adoptar una sèrie de mitjans per intentar evitar que aquesta situació de la salut dels ciutadans espanyols no empigore més.


Es van realitzar una sèrie de estudiaré tant a Grècia, Argentina i Islàndia, on en aquests estudies, els investigadors han tronat la relació entre les morts casualitat problemes vasculars i el PIB.


"Tenint com a prova els resultats d'aquestes anàlisis i els Efectes de la recessió econòmica a Espanya, és d'esperar que les situacions que relaten aquestes investigacions puguin també produir aquí", remalcar el president de la SEC, José Ramón González-Juanatey.

El president juntament amb altres persones que han treballat en aquest estudi ens fan saber que la disminució de la despesa sanitària, el augmnet poc a poc de la ìndx de pobresa, el descens de la renda per càpita, tot això amb altres factors són els que provoca la exlosió de la incòmoda situació sanitària.

Un altre estudi dóna importància al fet que des de l'any 1983, hi ha hagut un augment de població fins a 6 anys més de l'esperança de vida, i d'aquests 6 anys, el 63% es deu a una millora atenció i tractament de certs problemes cardiovascualrs.

Notícia original :
http://www.agenciasinc.es/Noticias/La-crisis-puede-provocar-un-aumento-de-enfermedades-cardiovasculares

Altres notícies :
--http://www.elmundo.es/elmundosalud/2013/10/24/corazon/1382631779.html
--http://www.elmundo.es/elmundosalud/2013/04/10/noticias/1365620132.html

Video :

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada