dilluns, 28 d’octubre del 2013

Descobreixen els restes fòssils d’una nútria terrestre de fa 9 milions d’anys.

Des de l’any 2005,un equip de paleontòlegs de la Fundació de Teruel i del Museu Nacional de Ciències Naturals han iniciat unes excavacións que han donat a terme noves troballes i amb el descobriment d’una nova espècie d’équid,Hipparion Laromae.Tambè s’han trobat excrements fòssils de hienes que contenien restes de pol•len.Amb les restes de pol•len s’ha pogut investigar la vegetació d’aquesta zona.

Durant l’any 2010 i 2011 l’equip de paleontología va descbrir ossos fòssils d’un carnívor desparegut fins llavors,que ha resultat ser una nútria terrestre que l’han batejada com Tervelictis Riparius.

Van trobar un gran nombre de fòssils com són el cràni,la mandíbula,diversos ossos de les potes i fins i tot el bàcul,però el mes important es que a pesar de ser una nútria,no poseïa cap adaptación per a desplaçar-se per l’aigua i el seu esquelet és més paregut al d’altres mustèlids que al de les nútries actuals.Fet que dona a entendre que viuria prop de la vora i que s’alimenta-se de crustácits,insectes etc.

Els restes fòssils d’aquesta nútria s’exposaran en el Museu Aragonés de Dinópolis,Teruel ,on s’han donat lloc aquests descobriments.


Noticia Original


Noticies relacionades
-Més estudis que comproben aquestes desconbriment:
-Més estudis que comproben aquestes desconbriment 2:


Vídeo

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada