dissabte, 26 d’octubre del 2013

McCruelty

El que una multinacional pot fer amb diners, tapar qualsevol escàndol i a més guanyar el premi de qualitat per el seu excel•lent menjar, per suposat, parlem de mcdonalds.
La cadena de restaurant mcdonalds té 448 restaurants per tota Espanya i al món esta present en 119 països, en total té 33.000 restaurants al món, també subministra al 1% de la població mundial. Però la bona imatge s’ha acabat ja que és un dels mal tractadors animals més grans del món, mcdonalds hormona a els seus animals per a que als 3 mesos tinguin un cos d’adult, açò comporta greus problemes per a els animals ja que la estructura osea encara no a crescut i encara no pot suportar el pes. També el pollastres els tracten com si no fossin res ja que moltes aus cauen a l’aigua bullint  encara vives, a més la maquina transportadora dels polls els transporta de les potes i moltes vegades estes és trenquen. I si encara no fora poc també desforesta massivament la selva destruint el ecosistema dels orangutans i moltes més especies, per a fer els embolcalls de cartró per als happy meal etc etc.
Llavors podem dir que aquestes accions son totalment immorals i insostenibles, per això la protectora d’animals PETA a denunciat totes aquestes accions. Una imatge val més que mil paraules.





noticia principal
noticia secundaria

1 comentari:

  1. Em pareix molt adequat que comentes aquesta situació ja que el món deu saber el que són capaços de fer les grans empreses per aconseguir beneficis econòmics i estic totalment d'acord amb tu en que és una situació que s'ha de denunciar per tal d'evitar el sofriment animal i natural i que la gent s'adone del que es fa a aquests restaurants

    ResponElimina