diumenge, 10 de juny del 2012

Nova teràpia ajuda a detectar i atacar el càncer

“Es un tipo diferente de terapia para el cáncer". "No mata directamente a las células del cáncer sino que actúa mediante el sistema de inmunidad. Lo que hacemos es fortalecer una respuesta que ya estaba allí pero a un nivel débil o ineficaz", va dir  la oncóloga  Suzanne Topalian .

La nova terapia consisteix en dos probes clíniques de medicaments experimentals que el que fan és reestablir la capaitat del  sistema d’inmunitat  per a detectat el cáncer i poder combatir-lo .

Aquestes probes van ser dirigides per investigador del la Universitat John Hopkins que van afirmar que els resultats obtinguts són suficients per a començar les mateixes probes però el lloc de amb 500 pacients , amb un nombre de pacients més elevat .



 Les probes consisteixen en aplicar al pacient  dos compostos nous que NO curen el càncer  , sinó que tan sols controlen d’ una  manera milor el  càncer que com ho feien  els  medicamets iniciasl , els quals han cambiat des de  que els  utilitzaren primerament en els primers estudis .

En un estudi especialitzat en persones amb tumors , els metges volien curars als pacients però el medicaments aplicat va fer que el tumors s’encongimentatren  i  va povocar que els afectats es trovaren millor ja que teníen més energía  en el cos perquè les medicines mataven les cél•lules que provocaven el fluix estas d’ànim .



Notícies Relacionades :





Video :

2 comentaris:

  1. Aquesta notícia m'ha resultat interessant perque per a mi és important que apareguen nous conceptes i tècniques per a detectar i curar càncers.

    ResponElimina
  2. Esta notícia m'ha agradat molt perquè acabava de fer-ne jo també una sobre el càncer en la qual deia que la quimioteràpia i la radioteràpia també tenien efectes negatius en la salut, per això crec que és important que es descobrisquen noves tècniques per a controlar el càncer sense cap conseqüència negativa.
    A més, m'he adonat de que el link a la notícia original és erroni possiblement per un lapsus de Víctor. Aquí us el deixo per si algú està interessat:
    http://www.informador.com.mx/tecnologia/2012/380461/6/nueva-terapia-ayuda-a-detectar-y-atacar-el-cancer.htm

    ResponElimina