dimecres, 6 de juny del 2012

Un de cada dos càncers son donats en persones que ja han patit un tumor.

Els tumors secundaris són els que apareixen en persones que ja han superat per primera vegada la malaltia. Segons l'Organització Mundial de la Salut, cada any es diagnostiquen uns 13 milions de casos de càncer i uns vuit milions moren per aquesta causa i segons Michael Link un de cada cinc es produeix en persones que ja han superat prèviament la malaltia. 
Actualment el Grup Espanyol de Pacients amb Càncer (Gepac) calculen que hi ha al voltant de 1,5 milions de supervivents al càncer.
Investigadors  com Mark Levine van indicar que fins i tot els tractaments com la quimioteràpia tenen un efecte nociu sobre els gens, el que pot suposar que els que han tingut un càncer estiguin més predisposats a passar per un altre. Michael Link també va anunciar que en augmentar la incidència del càncer, comença a aparèixer problema amb el subministrament d'alguns, sobretot en els pediàtrics, que són la seva especialitat. També hi ha problemes perquè tots els pacients accedeixin als fàrmacs, encara que aquests existeixin i estiguin disponibles, entre altres causes perquè molts són molt cars.
Tot això implica que estem davant una nova etapa d'abordatge del càncer a nivell molecular, per a la qual no estem preparats, en opinió de Link. Per això part de les sessions del congrés es dedicaran a definir nous estàndards de tractaments i assatjos, que han agilitar si no es vol retrocedir en el que ja s'ha aconseguit, ha afirmat Link.


Noticia Original
Noticia Relacionada
Noticia Relacionada


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada