dijous, 14 de juny del 2012

Un penis a l’interior d’un cilindre

Efectius del Cos de Bombers de Granada van participar en una operació d'urgència en l'Hospital General Virgen de las Nieves per a alliberar el penis d'un home que el va introduir dintre d’un cilindre d’uns 2 centímetres de diàmetre.


Segons s’ha sabut era per allargar-lo uns quants centímetros més el seu penis. Van avisar els bombers ja què els serveis mèdics no tenien els instruments  adequats per a una operació d’eixe estil. Era una operación d’un risc elevat per evitar amputar  l’òrgan sexual de l’home. Els bombers tenien dues opcions: eliminar el tub o amputar-lo.


El sargent de bombers va utilitzar un trepant per foradar i extraure el cilindre. L’operació va ser molt cuidadosa. L’operació va durar unes dos hores.  Ha sigut una notícia què ha sorprès a Sevilla i a tots els lectors de la notícia. Ha sigut una operació diferent.



Notícia Original:



Notícies Relacionades:

Utilitzem el preservatiu femení


Abort en adolescents



Video:

2 comentaris:

  1. Miquel, no hi habien més noticies? La redacció està bé i els enllaços també així que el valore positivament.

    ResponElimina
  2. La veritat és que aquesta noticia la considere un tant curiosa, ja que no crec que els bombers fajen moltes "operacions" al llarg del dia d'aquest tipus. I no se com la gent pot arribar a fer aquestes coses. Però per tot el demes la noticia està bé.

    ResponElimina