dijous, 7 de juny del 2012

La vacuna oral contra el còlera, eficaç en plena epidèmia.




 En molts països més de 1.100 milions de persones no tenen accés a l'aigua potable i 2.600 milions no disposen d'una higiene bàsica, i això proboca que apareguin malalties que en els països desenvolupats ja no existeixin. Però ara, an inventat les vacunes orals contra el còlera que pot millorar a les clàssiques vacunas.El responsable és Shanchol ,i  és una de les dues úniques vacunes orals que existeixen per convatir el còlera.
 "L'únic problema amb aquestes vacunes orals contra el còlera és que exigeixen de dues dosis, separades entre si per unes dues setmanes o més, perquè l'efecte immunitari sigui l'adequat", explica el doctor José María Marimón.
 Van aconseguir vacunar a la primera ronda a prop de 150.000 persones,, mentre que en la segona fase es va passar a poc més del 68%. Esperen que en poc temps que la malaltia del còlera quedi oblidada com fa temps aquesta oblidada en els països desenvolupats.

- http://www.entornomedico.org/enfermedadesdelaalaz/index.php?option=com_content&view=article&id=184:colera&catid=37:enfermedades-con-c-
VIDEO : 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada