dijous, 14 de juny del 2012

El clima de la Terra pot arribar fins a un punt de no retorn


Segons publica la revista Natura, amb la participació de científics espanyols, la possibilitat de arribar fins a un punt de no retorn de la situació en que es troba el nostre planeta, es degut al consum de combustibles fòssils i al augment del creixement de la població mundial.
Aquest increment de la població provoca un consum d’energia major, i la transformació i la fragmentació del nostre paisatge; açò fa que  s’alteren les condicions atmosfèriques, oceàniques i terrestres que a la volta, amenaça la supervivència de la biodiversitat.
El article adverteix que podria haver una pèrdua de la productivitat als camp i del bloqueig del stock pesquer.
Contra tot açò, el article proposa reduir la taxa de creixement de la població i la utilització de les energies  renovables. Aquestes mesures podrien minimitzar els possible impactes i no superar la barrera del 50%.

Noticia original


Noticies relacionades:
-http://www.pysnnoticias.com/2012/06/07/el-clima-de-la-tierra-podria-alcanzar-un-punto-de-no-retorno/
-http://outrapolitica.wordpress.com/2012/06/07/el-clima-de-la-tierra-podria-alcanzar-un-punto-de-no-retorno/

Vídeo:


1 comentari:

  1. He decidit fer aquesta noticia, perque hui hem estat parlant el canvi climàtic a classe i la veritat és que m'ha fet pensar.
    Pensar en la bellesa de la natura..en que seria sense ella; per molt "cutre" que parega no seria el mateix pujar a les nostres serres i no poder respirar profund ixe aire que desde que era menuda m'han dit que es ben pur; sols espere que els meus fills li puguen dir als meus nets el mateix.
    Per a finalitzar, aci deixe la famosa cançò de Michael Jackson que parla sobre el canvi climàtic.
    http://www.youtube.com/watch?v=VPVaFvFfAyk

    ResponElimina