dijous, 14 de juny del 2012

Una nova vida per a un xiquet

Antonio, un xiquet de sis anys, va ingressar en l'Hospital Virgen del Rocío de Sevilla ja què sofria una malaltia hereditària molt greu.

Un temps després, Antonio es pot dir que ha tornat a nàixer. Antonio ha conseguit superar l’aplàsia medul•lar. Ell sols no ho ha conseguit, ha fet falta la ajuda necessària de la seva germana Estrella, què va nàixer fa poc de temps i què va ser canviada genéticamente per poder ser compatible amb el seu germà Antonio.

 El cas d’Antonio és el tercer cas què ha sorgit amb èxit a tota Espanya. El xiquet s’ha salvat gràcies a les cèl•lules del cordó umbilical de la seva germana Estrella que li les han transferit. La malaltia què sofria Antonio es podia transmetre per via oral, i per això el xiquet portava sempre una mascareta al seu rostre


Ha sigut un èxit sorprenent i açò demostra l’avanç de la medicina en tan poc de temps. Esperem que la medicina continue avançant i es puguen curar molts xiquets què sofriexen malalties hereditàries com la de Antonio i què gràcies als avanços també s’ha pogut modificar genèticament a la seva germana què ha sigut clau per donar-li una nova vida al seu germà.


Notícia Original:


Notícies Relacionades:

Una vena creada amb cèl•lules mare


Dos bessones curen el seu germà



Video:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada