dimarts, 26 de gener del 2010

La OMS defén la seva actuació frent la grip A, que va triplicar la mortalitat infantil

El director de l'Organització Mundia de la Salut, ha defés les crítiques sobre les decisions adoptades anteriorment contra la grip A, i ha asegurat que els xiquets que han mort per aquesta raó, són tres vegades més que els que han mort per una grip estacional.

Les tesis del alt responsable de l'OMS han sigut recolzades per el membre del grup de fabricants europeus de vacunes, qui ha assenyalat per primera vegada que les vacunes exístien poc després de declarar-se la pandemia, i gràcies a l'esforç de l'indústria i a l'experiència de l'investigació.

Però frent açò un metge alemà ha criticat durament el canvi de definició de pandemia, que la OMS va realitzar, així com la relació entre esta organització i les empreses privades. Per a aquest metge, tots aquells nens que han sigut vacunats, ha sigut una tasca inútil, ja que aquestes vacunes sols han sigut provades amb adults i han alertat el risc de càncer en algún de aquestos menors, degut a la cèl·lula cancerígena, que conté una de les proteïnes de la vacuna contra la grip A.

El director de la OMS ha recolzat els arguments fets pel metge alemà i ha asegurat que la gent major no s'infecta del virus H1N1, ja que aquesta ha sigut existida fa uns 40 anys, afirmació que finalment ha sigut negada.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada