dimecres, 11 de març del 2020

SpaceX enviarà a tres turistes a l'espai en 2021



SpaceX enviarà a tres turistes a l'espai l'any que ve, segons ha confirmat la companyia propietat de Elon Musk, el sud-africà que també és CEO de Tesla. El viatge durarà 10 dies i costarà al voltant de 55 milions de dòlars per persona.


Els tres privilegiats passaran vuit dies convivint amb els astronautes de l'Estació Espacial Internacional (ISS, per les seves sigles en anglès) i dos dies recorrent la distància entre la Terra i el seu destí final, en un acord entre SpaceX i la texana Axiom Space que, de produir-se, es convertiria en el primer vol espacial privat de la història."Aquest vol històric representarà un moment decisiu en el camí cap a l'accés universal i rutinari de l'espai", va dir el CEO de Axiom, Michael Suffredini.


La NASA va anunciar recentment que va seleccionar la proposta de Axiom per incorporar mòduls a la ISS amb la idea de funcionar com una estació comercial per a turistes espacials en el futur, una vegada que la ISS deixi d'operar.SpaceX, per la seva banda, ha aconseguit amb èxit transportar càrrec per a missions de la NASA i llançar satèl·lits comercials. El turisme espacial podria representar una nova i molt lucrativa branca per al seu negoci. Sembla qüestió de temps.



Noticia original

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada