dimarts, 10 de març del 2020

Com afecta el coronavirus a Italia



Com afecta el coronavirus a Italia



Els centres comercials tancaran els caps de setmana i els bars i restaurants podran obrir amb la condició que es respecti a el menys un metre de distància entre els clients. La normativa recomana a totes aquelles persones que demostrin símptomes d'afeccions respiratòries o febre que no surtin de casa i limitin tots els contactes socials. Fins aquest diumenge, l'anomenada 'zona vermella' afectava a deu localitats a Llombardia i una a Vèneto en què viuen 50.000 habitants.


La decisió arriba després que les autoritats italianes confirmessin un augment de 1.200 casos positius des del dia anterior. El virus s'estén per les 21 regions italianes i ja s'ha cobrat la vida de 233 persones, però és a Llombardia on es troba el major nombre d'afectats amb més de 3.400 contagis. És per aquest motiu que el Govern va aprovar la matinada divendres un paquet de mesures que permetran contractar 20.000 nous sanitaris, inclosos metges que estiguin en l'últim any d'especialització o fins i tot jubilats.


Totes aquestes mesures s'uneixen a altres ja aplicades per contenir l'epidèmia com el tancament de totes les escoles al país fins al 15 de març i la suspensió d'espectacles culturals o esdeveniments esportius, inclosos els partits de futbol de la primera divisió, que es jugaran a porta tancada.


link noticia

noticia secundaria




















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada