dimarts, 10 de març del 2020

Kobe Bryant mor a un accident aeri

El passat Dilluns 26 de gener de 2020 va transcórrer la tràgica notícia de la mort de Kobe Bryant, l’estrella de la NBA i llegenda del deport mundial. Després de varies investigacións, s’ha afirmat que en total foren 9 morts, entre les quals es troba també una de les filles de Kobe, Gianna Bryant, de 13 anys. Els estudis posteriors a la notícia informen de que va ser un error del pilot, que va continuar el trajecte encara que les condicions no eren les més adequades. I es que, era un dia amb molta neula, i era un helicòpter que no estava preparat..




Es una trista tragèdia, sobretot per a la dona de Kobe, Vanessa Bryant, i altres dues filles que, per sort, no anaven a l’avió.
Vàries persones molt reconegudes ja han comunicat per reds socials i per altres mitjos, el seu pésame per a la família, i mig món s’ha quedat en shock davant de la notícia. Però és hora de mirar avant i no oblidar tot el que aquesta llegenda va fer, va ser un dels millors jugadors de bàsquet de la història i, sobre tot, va ser un gran cap de família i una gran persona.
DEP Kobe



https://www.bbc.com/mundo/deportes-51259072

https://www.marca.com/claro-mx/basquetbol/nba/2020/01/26/5e2deabe46163f6d318b4607.html

Vídeo relacionat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada