dimarts, 10 de març del 2020

Per qué es molesta Greta Thunberg?




Per qué es molesta Greta Thunberg?


ADULTS VS XIQUETS


Negacionistes i misògins a part, Escrivà considera que els 16 anys de Greta suposen un xoc generacional que pot ser contraproduent per transmetre el seu missatge.

Molts projecten les seves pròpies pors i ansietats en ella, i la rebutgen de manera inconscient com una forma de lliurar-se d'ells.

Considera que és un exemple de xiquets que es comporten com adults i adults que ho fan com xiquets, aquests atacs són rebequeries infantils d'adults que no tenen la maduresa psicològica necessària per contenir les seves respostes emocionals.


Per molts factors que poden contribuir al rebuig de Greta, només serveixen d'excusa per a ignorar el seu missatge. Ella parla per canvis en la nostra manera de vida i en el propi sistema i, a sobre, amb emergència.

Un estudi de 2017 va explorar com les recomanacions per reduir les emissions solen obviar les accions més efectives. «Reciclar, mantenir la temperatura justa i instal·lar LED és el que menys compte. El que més és l'energia renovable, disminuir el consum de carn i deixar el cotxe i l'avió.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada