dimarts, 10 de març del 2020

El control de la diabetis podria ser paradoxalment mortal

 Resultado de imagen de diabetes
La diabetis afecta gairebé 1 de cada 10 adults als EUA, de tots aquests milions de persones, més de l'90% té diabetis tipus 2. El control dels nivells de sucre en la sang i d'hemoglobina glicosilada - o HbA1c, que de vegades es denomina A1C - és clau per al control de la diabetis i necessari per prevenir les seves complicacions immediates i a llarg termini. No obstant això, noves investigacions de la Clínica Mayo mostren que el control deficient de la diabetis pot ser perillós. El nou estudi, que es va publicar a la revista BMJ Open Diabetis Research & Care, posa de manifest tendències paradoxals al sobretractament i el infratractament dels pacients amb diabetis de tipus 2.

Un A1C de menys de el 7% és l'objectiu per a la majoria de les persones, segons l'Associació Americana de Diabetis. A vegades la diabetis de tipus 2 pot ser controlada per mitjà de la dieta i l'exercici. En la majoria dels casos, les persones també necessiten medicaments o insulina per mantenir el nivell de sucre en la sang en un nivell saludable. El contrari és cert per a les persones més joves i saludables amb diabetis, explica.

Aquestes persones són menys propenses a experimentar hipoglucèmia severa i tenen més probabilitats d'aconseguir millores significatives a llarg termini en la salut amb una teràpia intensiva per a la diabetis.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada