dimarts, 10 de març del 2020

Quant han de dormir els nens?



Resultado de imagen de cuanto deben dormir los niñosDormir és vital per al correcte desenvolupament intel·lectual i físic d'una persona. I és que, mentre que els experts situen les 7 o 8 hores com a mínim de son per als adults, en el cas dels nens, el mínim que es recomana és de 11 hores diàries fins als 12 anys d'edat.



En l'últim estudi sobre Children 's mental health is Affected by sleep duration, culpa a la quantitat de son que els nens tinguin depressió, ansietat, comportaments impulsius i baixos rendiments cognitius. La investigació aclareix que els estats de son són processos actius als circuits cerebrals, i això fa que el somni sigui important per als nens els cervells encara s'estan desenvolupant.


Avui dia cal tenir en compte que els adolescents de tot el món, a causa de la creixent demanda de temps en el col·legi; a les activitats extraescolars o l'augment de l'ús de pantalles es tendeix a dormir menys. S'ha demostrat que els nens que van dormir menys de set hores, van donar una puntuació en exàmens d'un 7,8% més baix, en comparació amb aquells que van dormir entre nou i 11 hores. Per això, incidim en la suma importància de dormir prou per a la salut mental dels nens .




Noticia Original

Noticia Relacionada 1

Noticia Relacionada 2

Video Relacionat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada