dissabte, 25 de maig del 2013

Malalties que provoquen el suicidi.

S'ha realitzat un estudi en l'Administració de Salut dels Veterans d'EE.UU en el qual van participar més de 4.8 milions de persones.
Al començar l'estudi, es buscava la relació entre el suicidi i enfermetats com la artritis, el dolor d'esquena, les migranyes, la fibromialgía, etc. Però desprès van descobrir que sols s'associa amb  problemes de dolor crònic com el dolor d'esquena, la migranya i el dolor psicogènic amb el suïcidi.

Acabat l'estudi, les causes de suïcidi van acabar sent que els pacients se senten desesperats, frustrats i poc entesos ja que no hi ha un pla de tractament clar per a aqueix tipus de dolor, la capacitat de tractar la malaltia no resulta del tot efectiva.

En alguns països el suïcidi és una de les causes més importants de les morts per tant hem de reconèixer la importància d'aquest estudi ja que en conèixer el gran vincle entre aquestes malalties i el suïcidi, no cal tractar la malaltia en si, sinó també tractar al pacient de manera psicològica amb la finalitat d'evitar al màxim aquests suïcidis.


Noticia original. 

Informació relacionada:
-Afectats de esclerosi múltiple. 
-Per evitar el mal d'esquena.

1 comentari:

  1. Una notícia molt interesant i curiosa. Pense que aquest estudi es un avanç molt important per poder tractar com diuen de manera psicològica a aquelles persones que pateixen certes malalties que no tenen cura, i així poder disminuir el percentatge de persones que es suiciden. Perfectament entenc com poden sentir-se aquestes persones amb una malaltia que saben que hi ha algun tractament poc efectiu, ja que jo també patisc de migranya, però no comprenc que els duga a suicidar-se. De les altres malalties no puc dir-ne res, però de la migranya puc dir que el millor tractament és tindre paciència i no desesperar-se. La notícia està molt ben redactada i el vídeo és molt interesant.

    Ací t'adjunte un vídeo relacionat amb la migranya: http://www.youtube.com/watch?v=c4SST2-iaSk

    ResponElimina