diumenge, 26 de maig del 2013

“La bomba climàtica estallarà en 2040″



“La "bomba climàtica" podria esclatar en 2040”. Així ho va assegurar el titular de WWF de Rússia, Alexel Kokorin, davant la imminent aparició del 5è. informe del Panell Integubernamental de Canvi Climàtic. Segons es va poder saber, el nou report  farà especial èmfasi en els efectes que els canvis produïts per l'home, al costat dels naturals provocaran en la humanitat.
En una entrevista, ​​l'ambientalista ha indicat que "no cal esperar l'informe". Va aclarir que no es tracta d'una investigació inèdita sinó que és un recull dels estudis que avui estan donant voltes.
Científics de l'Observatori de Pulkovo a Sant Petersburg, Rússia, pensen que és poc probable, que el període fred siga tan dur com l'anterior. L'investigador Yuri Nagovitsyn va dir: "Evidentment, l'activitat solar està disminuint, en aquest sentit, podríem estar en un període de gel que dura de 200 a 250 anys. El període de baixa activitat solar podria començar entre 2030 i 2040 però no serà tan omnipresent com al segle 17." I Vladimir Kotlyakov, de l'Acadèmia de Ciències de Rússia, va dir: "No hi ha motius per afirmar que l'escalfament global continuarà fins al final d'aquest segle. Es mou en cicles climàtics naturals de més calent i més fred, així com els temps més secs i més humits. 
Els primers signes de refredament ja hi són i la tendència pot seguir en els propers anys. L'activitat humana i els abocaments industrials tenen un gran impacte en el medi ambient, però les forces de la natura són molt més poderoses ".

NOTICIA RELACIONADA 2

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada