viernes, 31 de mayo de 2013

Més probabilitats de patir càncer a Mart

Segons el RAD muntat en el robot Curiosity, el qual té un instrument que imita la pell humana, les partícules que van impactar en els seus sensor durant 253 dies indiquen que els humans rebríem dos terços de tota la radiació.
Aquest aparell està dotat d’un instrument tan innovador, capaç d’imitar la pell humana, ha sigut clau per ha esbrinar que rebríem dos terços de tota la radiació admesa sols durant el viatge d’anada i tornada, sense baixar de la nau.
Fins ara, aquestes són les úniques i millors mesures sobre la radiació que rebria un astronauta.
La NASA i la Agencia Espacial Europea volen baixar el límits màxims de radiació per tota la vida d’un astronauta a 1 sievert, però segons les dades del RAD, els astronautes rebrien 0,66 sieverts. La qual cosa ha obligat a replantejar a la NASA el realitzar missions o altres aventures privades amb voluntaris dintre de cinc anys.
Però, segons Hassler, es un gran risc, però les missió privades no estan obligats a complir els límits de les agencies oficials. Per tant, la missió Inspiration Mars, presentada per Dennis Tito, sols tindria que protegir el vehicle el màxim possible i no baixa d’ell.
Degut a aquestes radiacions, augmentes un 5% les provabilitat de morir de càncer.

Vídeo:


Notícia original


Notícies relacionades:

Notícia 1

Notícia 2

No hay comentarios:

Publicar un comentario