dilluns, 28 de novembre del 2016

La concentració de CO2 supera tots els registres històrics.


La concentració de CO2 supera tots els 

registres històrics.





El planeta ha entrat en l’era dels 400. Per primera vegada un dels principals gasos d’efecte hivernacle, CO2,ha superat les 400 parts per milló. Aquest gas és el causant del calentament global, el qual està provocant un canvi climàtic. Una de les causes d’aquest efecte és la gran cantitat de combustibles fòssils, carbó i petroli que han sigut cremades.


En 2015 va començar a augmentar el calentament global a causa de la concentració de gasos d’efecte hivernacle, volien conseguir que la temperatura no pujara a més de dos a graus a final de segle, cosa impossible, ja que era prou complicat controlar una cantitat tant eleveda de CO2 , i finalment l’única solució possible tenia que ser aturar les emisions de CO2 . Altre fenòmen que va influènciar molt va ser el fenómeno climático El Niño, va tindre un gran impacte en forma de sequies i de reducció de la capacitat de les selves per a absorvir CO2.
Noticia original i video
Video relacionat









1 comentari:

  1. Aquesta notícia em pareix molt interessant, ja que crec que la gent deuria d'estar més conscienciada i interessada pel tema perquè pareix que no però les accions humanes estan destruint el planeta i la gent no se n'adona o no vol adonar-se'n.

    ResponElimina