dilluns, 21 de novembre del 2016

Els anys molt càlids seràn habituals d'ací pocs anys





Espanya va sofrir el passat mes de setembre una ona de calor extrema, dins d'uns anys les temperatures tan altes en èpoques de l'any on devien ser baixes pararà de sorprendre'ns si l'estudi d'uns científics australians és correcte.

2015 va ser l'any més calorós des de que es fan aquests registres de temperatura, els rècords mensuals que han anat encadenant-se des de que ha començat el 2016 revelen que aquest any serà uns anys dels més calorosos de la història. El 2025 anys tant calorosos com el 2015 no ens semblaran estranys. Les altes temperatures en èpoques de l'any que no devien ser-ho seran normals d'ací un parell de dècades si les emisions de gasos d'efecte hivernacle continuen augmentant al nivell actual.les emissions de gasos d'efecte hivernacle continuen augmentant al nivell actual.

Sophie Lewis, investigadora de la Universitat Nacional d’Australia i autora de l'estudi, ha dit que les activitats que hem fet els humans al llarg d'aquests anys han imposat les noves temperatures globals, ja és inevitable que les temperatures siguen més altes que ara. Si de sobte les temperatures baixaren, es podria evitar que les estacions caloroses es convertiren en una cosa normal, si aquestes no baixen d'aquí uns anys les estacions caloroses seran molt normals. No podem evitar aquest augment de les temperatures reduint les emissions de gasos d'efecte hivernacle, la major part del món es beneficiarà d'aquestes fortes emissions de CO2, si les emissions es redueixen les estacions de temperatures molt més altes tardaran més a normalitzar-se.





calentament global.jpg

Video canvi climàtic
Notícia original
Notícia relacionada 1
Notícia relacionada 2



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada