lunes, 21 de noviembre de 2016

Els anys molt càlids seràn habituals d'ací pocs anys


Espanya va sofrir el passat mes de septembre una ola de calor extrema, dins d’uns anys les temperatures tan altes en époques de l’any on deurien ser baixes pararà de sorprendrens si l’estudi d’uns científics australians és correcte.


2015 va ser l'any més calurós desde que es fan aquests registres de temperatura, els rècords mensuals que han anat encadenat-se desde que ha començat el 2016 revelen que aquest any sera un anys dels més calurosos de la història. Al 2025 anys tant calurosos com el 2015 no ens semblaran extranys. Les altes temperatures en èpoques de l’any que no deurien ser-ho seran normals d’aci un parell de decades si  les emisions de gasos d'efecte hivernacle continuen augmentant al nivell actual.


Sophie Lewis, investigadora de l’Universitat Nacional d’Australia i autora de l’estudi, ha dit que les activitats que hem fet els humans al llarg d’aquests anys han imposat les noves temperatures globals, ja es inevitable que les temperatures siguen més altes que ara. Si de sobte les temperatures baixaren, es podria evitar que les estacions caluroses es convertiren en una cosa normal, si aquestes no baixen d'aquí uns anysles estacions caluroses seràn molt normals.No podem evitar aquest augment de les temperatures reduint les emisions de gasos d’efecte hivernacle, la major part del món es beneficiarà d’aquestes fortes emisions de CO2, si les emisions es redueixen les estacions de temperatures molt més altes tardaran més en normalitzar-se.calentament global.jpg

Video canvi climàtic
Notícia original
Notícia relacionada 1
Notícia relacionada 2No hay comentarios:

Publicar un comentario en la entrada