martes, 22 de noviembre de 2016

Xina prova per primera vega en humans la ‘superedició’ de gens contra el càncerUn equip d´oncólegs ha injectat a un pacient amb càncer de pulmó cèl·lules modificades amb aquesta revolucionària idea per poder eliminar el càncer.

Xina ha iniciat la primera prova clínica en humans de l´història del sistema d´edició genòmica CRISPR, una ferramenta que permitria editar i modificar seqüències d´ ADN de les cèl·lules amb una precisió inèdita i de manera ràpida i senzilla.Se injectà el passat 28 d´octubre a un pacient amb càncer de pulmó cél·lules modificades amb l´objectiu de combatre la malaltia. Els primers resultats es sabran en 6 mesos.

En apenes dos setmanes el pacient va rebre la primera injecció de cèl·lules modificades amb la esperança de que estes ataquen a las cèl·lules cancerìgenes i ajuden a curar la malaltia.

El dubte està en la seguretat i els possibles efectes secundaris del tractament. El sistema CRISPR ha revolucionat a la comunitat biomèdica per la seua facilitat d´us i eficiencia en comparació amb altres ferramentes anteriors.

Video de la notícia                                                                       Notícia original                                                                           
Notícia relacionada 1                                                                   Notícia relacionada 2


No hay comentarios:

Publicar un comentario