dimarts, 22 de novembre del 2016

BOLIVIA S’HI QUEDA SENSE AGUA




Bolívia sofreix la seva pitjor crisi hídrica dels últims 25 anys ,la falta d'aigua potable afecta a cinc de les nou regions del país. El subministrament d'aigua s'ha restringit a tres hores cada tres dies. Davant la magnitud de la crisi, el Govern ha declarat la "emergència nacional" per la sequera i ha demanat a la població que estigui "preparada pel pitjor".



Ara, un problema mediambiental s'ha transformat en una crisi política d'envergadura. Des de fa dies, mig país sofreix severes restriccions d'aigua. En els nuclis urbans, els corts de subministrament han generat ja la reacció popular als carrers. En L'Alt, van ser retinguts dos funcionaris governamentals i es tem que les protestes s'intensifiquin si no es resol el problema. L'Empresa Pública Social d'Aigua i Sanejament (EPSAS) va augmentar ahir el racionament i es va passar d'un subministrament en camions cisterna de 12 hores a tan sols tres hores cada tres dies en alguns barris de la capital i L'Alt.



Morales va anunciar que es dedicarà exclusivament a la crisi de l'aigua en les properes hores. La primera mesura serà comprovar sobre el terreny l'estat de les represas per verificar el nivell de reserves d'aigua amb què explica Bolívia.







NOTICIA ORIGINAL

NOTICIA RELACIONADA 1

NOTICIA RELACIONADA 2

VIDEO






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada