dimecres, 23 de novembre del 2016

La NASA detecta una misteriosa mancha en un cráter de Ceres









La zona més brillant de Ceres es destaca enmig d'un terreny fosc i ple de cràters en les noves imatges de la nau espacial Dawn de la NASA preses en mirar cap al costat de la planeta nan.




El cràter Occator, amb la seva regió central brillant i àrees secundàries poc subtils, apareix bastant eminent prop de la vora de Ceres.Con 92 quilòmetres d'ample i 4 de profunditat, Occator mostra evidències d'activitat geològica recent. L'última investigació suggereix que el material brillant en aquest cràter està compost de sals que queden després que un líquid salobre emergís de baix, es congelés i després es sublimés, el que significa que es va convertir de gel a vapor.










El cràter Occator, amb su va regir els central brillant i Àrees secundàries Poc subtils, apareix BASTANT eminent prop de la Vora de Ceres.Con 92 quilómetres d'ample i 4 de Profunditat, Occator mostra Evidències d'activitat geològica recent. L'última investigació suggereix que el material brillant en AQUEST cràter està compost de sals que quedin Després que un líquid salobre emergís de baix, és congelis i Després és sublims, el que significa que és va convertir d'gel a vapor.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada