dimecres, 30 de novembre del 2016

Contaminació de l'aigua

Hi ha vegades que llancen el fem a qualsevol lloc, encara que no siga el lloc adequat per deixar-la, i no ens adonem que tota eixa quantitat de fem que llancem acaba als rius, mars i per aquesta raó es contaminen les aigües.

Tenim la mentalitat del que l'aigua es purifica molt rapidament, es regenera fàcilment i per això on més llacem fem és a l'aigua. En canvi, no ens donem compte que l'aigua pot suportar una quantitat de fem però al final tant de fem acumulat provoca la contaminació, fins al punt de fer l'aigua perillosa per a la salut humana.
Els primers afectats per productes químics, fem, contaminants de tot tipus... van ser els rius, encara que a poc a poc va millorant-se l'aspecte d'aquests.
Tota contaminació té la seua conseqüència, en aquest cas, afecta la fauna i als diferents éssers vius que viuen prop de la zona contaminada. També ens afecta als humans, ja que afecta tota la cadena tròfica perquè un animal es pot menjar a altre que està contaminat i després nosaltres menjar-se l'animal contaminat i ens afectaria. Les malalties que poden provocar aquestes contaminacions poden ser des de malalties sense greu importància com pot ser una diarrea, fins a una malaltia crònica o inclús al·lèrgies o càncers.

Aquesta contaminació podem reduir-la utilitzant recursos ecològics, utilitzar paper reciclat, no llançar les bosses de plàstic i tornar-les a reutilitzar o reciclant, cosa que és més important del que els humans ens pensem.


Noticia original
Més informació
Altra pàgina per a consultar informació

Video relacionat

1 comentari:

  1. Aquesta notícia em pareix molt important, ja que cada vegada el mon està més contaminat, i hi ha que prendre mesures per paralitzar-ho.

    ResponElimina